Radio Rewind tracks on Soundclound

#rewindbros

Ep. 16 - Venom vs. Riot
Radio Rewind

Kritikerne kunne ikke fordra Sony sitt forsøk på å skape et nytt superhelt/superskurk univers, publikum elsket filmen. Hva syns vi om Tom Hardy som Venom? Alt dette og mer i den nyeste episoden av Radio Rewind.

Entertainment
88
Ep. 15 - Vorspielcast
Radio Rewind

Velkommen til enda en episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang snakker om øl, jul, russen, Joaquin Phoenix som Jokeren, Tom Hardy som Venom, og forskjellig shit vi har sett på Netflix i det siste.

Entertainment
40
Ep. 14 - Shenmue vs. GTA
Radio Rewind

Velkommen til en alkoholfri episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang snakker om Twilight Zone, Eminem sitt nye album, Full Metal Alchemist, Shenmue, GTA og fremtiden til Star Wars.

Entertainment
39
Ep. 13 - Sommerspesial 2K18 [DRIKKESPESIAL]
Radio Rewind

Velkommen til årets sommerspesial, hvor vi drikker oss dritings og snakker om vaping, damer, retrospill og superhelter. Denne gang har vi med oss lydmannen vår fra tidligere drikkespesialer, og vår gode venn King Kong.

Entertainment
111
Ep. 12 - E3 vs. VM
Radio Rewind

Velkommen til enda en episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang snakker om E3, VM og hvor vi kommer med en liten utfordring til våre brødre i Nerdcast.

Entertainment
70
Ep. 11 - Netflix vs. Videosjappen
Radio Rewind

Velkommen til enda en episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang snakker om Deadpool 2 og Solo filmen, i tillegg til Daredevil og Jessica Jones. Det blir heftig diskusjon rundt en viss Jennifer Lawrence film, i tillegg til at Robert forteller oss om turen til Oslo, hvor han gikk på Elvis konsert og spilte arkadespill på Tilt.

Entertainment
74
Ep. 10: MCU vs. DCEU - PART II [DRIKKESPESIAL/DISASTERCAST]
Radio Rewind

Hvem er det som ser på porno for handlingen sin skyld? Er det egentlig greit at Johannes bare finner på egne tolkninger av ordtak? Har Robert endelig sett lyset og blitt Marvel fan? Finn ut av dette og mer i den nyeste episoden av Radio Rewind.

Entertainment
76
Ep. 9: Westworld vs. Jurassic Park
Radio Rewind

Velkommen til enda en episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang snakker om Venom traileren, Westworld, Johananas sin boner for dinosaurer og vår cameo i den nyeste Angry Video Game Nerd episoden.

Entertainment
86
Ep. 8: MCU vs. DCEU [DRIKKESPESIAL]
Radio Rewind

Velkommen til tidenes drikkespeial, hvor vi diskuterer alt fra fisking til superhelt filmer. Har samboeren til Robert gått til legen på grunn av grå hår? Hvorfor bytter vi gjest under casten? Og hvem har høyest IQ i rommet? Finn ut av dette og mer i den nyeste episoden av Radio Rewind.

Entertainment
97
Ep. 7: Star Wars vs. Star Trek
Radio Rewind

Velkommen til en ny episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang tar for oss det største spørsmålet som finnes her i livet, nemlig hva som er best av Star Wars og Star Trek. Vi snakker også om Neon Genesis Evangelion, Tomb Raider, Blade Runner 2049 og hvor dårlig "Johananas på fjerdeplass" er i Mario Kart.

Entertainment
96
Ep. 6: Bergen vs. Stavanger (ft. Kenneth Jørgensen)
Radio Rewind

Velkommen til en ny spinnvill episode av Radio Rewind, hvor vi denne gang har med oss selveste slangen fra Nerdcast, Kenneth Jørgensen! Casten går dønn av hengslene og alle spaltene blir glemt når Kenneth kommer på besøk. Vi snakker derfor denne gang om bokstavelig talt alt mellom himmel og jord. Så hold dere fast og enjoy the show bitches.

Entertainment
183
Ep. 5: Fremtiden vs. Fortiden
Radio Rewind

Velkommen til den femte episoden av Radio Rewind, hvor vi starter med et mini hørespill for å så gå over til å snakke om når Johannes spiste habanero i vinterferien. Vi snakker også om Tomb Raider, Lost in Space, MacGyver og Nintendo Gamecube.

Entertainment
102
Ep. 4: Disney vs. The World
Radio Rewind

Velkommen til trenings-cast med Rewind brødrene, hvor vi snakker om spinat og knekkebrød. Neida, vi er kanskje edru for en gangs skyld men vi snakker fremdeles om alt mulig tull, fra vårt hat mot Disney til hva vi hadde gjort om jorden ble angrepet av aliens.

Entertainment
110
Ep. 3: Superman vs. Son Goku
Radio Rewind

Velkommen til den tredje drikkespesialen i denne fyllatrilogien som har kickstartet dette galskapet av en podcast. Denne gang har vi med oss 3 gode venner på casten, så det blir en fullpakket guttekveld hvor vi snakker om første gang Johananas fikk mensen, Edvard Grieg sitt bidrag til gaming, og alt annet tull på slutten av casten i det som kun kan beskrives som en nachspiel diskusjon på ville veier.

Entertainment
115
Ep. 2: Nintendo vs. PlayStation
Radio Rewind

Velkommen til en episk 3-timers drikkespesial, hvor vi snakker om Hugh Jackman sin nyeste film, grisesex i Black Mirror og at Johananas har fått kreft i knærne. Vi har også vår første gjest på casten, som skal vise oss hvordan å bli ekte menn igjennom en spinnvill manndomsprøve.

Entertainment
136
Ep. 1: Eminem vs. Trump
Radio Rewind

Velkommen til første episode of Radio Rewind, hvor vi snakker om Super Mario Odyssey, Star Wars: The Last Jedi, Eminem og Trump.

Entertainment
234
loading...