kWins tracks on Soundclound

#kwinspod

kWins e05 s02 - Shame, kartnerd og "Netflix og no chill"
kWins

No shame, no game osv. Vi oppsummerer sommeren med katter og grand supreme-status, varmt telt og sykehus, leilighet og Netflix med no chill. Lisa har blitt kartnerd og testet Inkarnate, Marie har spilt Flipping Death og gleder seg til å fortelle mer om det. Vi kjører smaksversjonen av Smell The Chinese Plastic – candystyle, og vi snakker om hva vi gleder oss til på skjermen + mye, mye mer.

Entertainment
122
Kwins Ufiltrert Kaffipreik - Smarthus
kWins

Temaet for denne utgaven av Ufiltrert Kaffepreik er temaet "smarthus"

124
kWins e04 s02 - Stress-sleiking, shitkids og senior eller koffert
kWins

Marie og Lisa har begge vært i konfirmasjoner og reist ”sørover”. Marie har fått sydilla og skal snart på katteutstilling igjen. Hun har endelig fått tid til å spille litt og kommet seg videre på Supermario på Nintendo Switch. Lisa jobber med et nettkurs og er fortsatt på Fortnite-bølgen, og Oscar (katta) har blitt gal av ”strikken”. På teknologifronten blir det snakk om ”Jurrasic World: Alive”-spillappen og ”Pokémon Let´s Go”, som kommer til Nintendo Switch i november. Det blir en liten Ettersnakk av Deadpool 2, som både Marie og Lisa likte veldig godt. Lisa kan også anbefale språkappen Duolingo, som blant annet tilbyr språkkurs i High Valyrian. Dessuten kårer vi månedens kWinsfolk, så følg med!

239
kWins e03 s02: sosiale roboter, førstepersonsfeminist og en eldre dominerende kvinne på 80-tallet
kWins

På forhånd, beklager spise- og influensalyder Marie er blitt bestemor og fått sydilla. Hun hadde en bobilpåske og runda Scrubs. Igjen. Lisa har hatt manflu og endelig kommet seg forbi Bilbos bursdag. Det blir snakk om sosiale roboter som vil du skal snakke med x-en din. Snapchat har fått tilbake GIF-er, og Fortnite har en hemmelig morsekode i spillet. Det blir ”made in Norway” Chinese plastic, og Marie HATER å gjette. Vi tar en liten titt på Tomb Raider-filmen og har problemer med å huske en viss ”brepp-bri-brubb-brem”. Marie anbefaler fortsatt Burrito Bison, og Lisa har testet en bilderedigeringsapp – bare for å nevne noe. Hva er det rareste du har kalt dyra dine da du var yngre? Vi vil lage en tråd på rare dyrenavn. Kommenter gjerne! Selv gikk det i Stripa 1 og 2, Svartann og Tigerlilly. Vi vil også se dine aller beste barndomsbilder, og vil i neste episode ”rate” disse. Se tråd på Facebook (med nydelige bilder av undertegnede) eller send oss en PM.

Entertainment
248
kWins Ufiltrert Kaffepreik – Kvinner Kontra Menn
kWins

kWins' Kaffe Ufiltrert er vårt nye konsept. Vi koser oss med en kopp kaffe sammen med dere og preiker om et tema i 20 minutter. Allerede neste gang får dere velge hvilket tema vi skal ta for oss. Temaet for denne utgaven av Ufiltrert Kaffepreik er temaet "kvinner kontra menn" i anledning kvinnedagen 8.mars. Nå er vi spent hva dere tror om dette nye konseptet, kos dere!

Entertainment
136
kWins e02 s02 - Bestemor-Marie, final kill, nudler og grining
kWins

Strikking eller gaming? 3 timer senere også er det ”nattan”. Sånn går dagene til Marie. Hearts går med bleie (katta altså), Marie har sett tre sesonger av Prison Break, Lisa har spilt masse Fortnite og neglisjert sine oppgaver som voksent menneske – i alle fall da hun fikk final kill (jepp, kødder ikke ... det er et mirakel). Broen er sett ferdig og hun har fått dilla på fem skeive mannfolk på Netflix. Marie kan meddele at alle Harry Potter-fans har noe å se frem til på mobilen, og Lisa melder om privatetterforskere på Epic Games. Det blir ”smell the Chinese plastic”, ettersnakk-preik fra hjemmefronten og (overraskende) masse gamingsnakk. Og dere, Marie har ikke spilt Mojafas BMW.

Entertainment
159
kWins e01 s02: Jokkefest, LEGO-rant og “gå offline, nå kommer røya”
kWins

Årets første episode i sesong 2 av kWins, og denne episoden ble spilt inn LIVE på Facebook! Marie har vært på Granca og blitt litt mindre blå. Lisa har tatt en epic kWins-tatovering på låret og hjemme hos Marie er det nå en real jokkefest. Lisa har sett Jumanji på kino (uten Marie!!!). Det blir snakk om filmen Downsizing (2018) og Den 12. mann (2017). Marie har lest ferdig boka The Handmaid’s Tale (sponset av Aschehoug Forlag) og Lisa har sett ferdig serien på HBO. Det blir en liten LEGO-rant fra Marie, Lisa spiller Fortnite, men ingen vil spille med henne (aka gamle røya) … og mye, mye mer. Vi har ordna med offisiell kWins-merch som kan kjøpes på RedBubble. Kjøp merch og vær med på å støtte podcasten. Har du forslag til morsomme quotes fra episodene? Skriv en kommentar eller send oss en PM, også ser du kanskje ditt favorittquote på et offisielt kWins-produkt. Link: https://www.redbubble.com/people/kwins?ref=artist_title_name

Entertainment
308
Ettersnakk - Star Wars: The Last Jedi Spesial SPOILERS!
kWins

Vi har, etter mange måneders venting, endelig sett Star Wars: The Last Jedi – på premieredagen! Disclaimer: Det blir SPOILERS med stor S, så har du ikke sett filmen er det bare å styre unna. Du er herved advart. Vi snakker om vårt forhold til Star Wars-imperiet og vår kjærlighet til den forhatte (?) Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999). Dette var vårt første møte med stjernekrig-universet, og vi diskuterer hvorfor vi elsker filmen, og hvorfor andre kanskje ikke liker den like godt. Det blir selvfølgelig snakk om Star Wars: The Last Jedi, LOL-øyeblikk, Adam Driver-guilty pleasure, trivia og mye, mye mer. Bonusspor: Lisa anmelder mobilspillet Star Wars: Galaxy of Heroes. Les hele anmeldelsen på radcrew.net

Entertainment
301
kWins e06 s01: Gom-twinzies, “gap” level, fødekuer og livet som hatten
kWins

I episode 6 av kWins åpner vi med å snakke litt om hva som er skjedd i det siste. Dessuten introduserer vi oss selv på nytt til nye lyttere. Vi har nemlig begynt et samarbeid med Rad Crew! Vi er i tenkeboksen om vi skal vlogge om ”My summer car”, og det blir en god gjennomgang av topp ti serier på Netflix. Vi har en kjapp Ettersnakk av Jigsaw, Marie anmelder Super Mario Odyssey – med innslag av ”hatten”. Dessuten har hun en anbefaling å komme med, nemlig The Handmaid´s Tale (som ikke må forveksles med Downton Abbey). Vi har også kåret månedens #kWinsfolk, og det er ikke bare én, men TO av våre lyttere. Kanskje er det deg?

Entertainment
251
Ettersnakk - Thor Ragnarok
kWins

Da har kWins karret seg på Harstad Kino for å se Thor: Ragnarok. Er vi blitt for voksen, har det vært for mange superheltfilmer i det siste, hater vi egentlig Jeff Goldblum? Vi tar som vanlig med masse morsom trivia, og kWins kommer med innrømmelser av ulike slag, om alle mulige rare ting vi hater, men også elsker. Lydproblemer har vi som vanlig, så litt lavere lyd enn vanlig får det holde ut med.

Entertainment
228
kWins e05 s01: SuperkWins, færøysk-fail, rage quitting og “Giggity Giggity Goo”
kWins

I episode 5 av kWins blir det helt tydelig at det er ALT FOR lenge siden sist. Det stagger og går, men vi greier å preike litt om hva som har skjedd i det siste, det blir bok- og serieanbefalinger og Stephen King-ambivalens. Dessuten har Marie vært på KinOmatisk og Lisa sliter med å si ting som ”Bechdel-test” og andre relativt lette greier. Vi har også kåret månedens kWinsfolk som er en av dere lyttere. Kanskje er det deg?

Entertainment
183
Ettersnakk - Blade Runner 2049
kWins

Hva er det som innebærer å være et menneske, og hva er det som skiller menneske fra maskin? Denne #Ettersnakk-episoden av kWins er en liten Blade Runner-spesial. Vi tar en titt på den gamle Blade Runner-klassikeren fra 1982, og selvfølgelig en titt på Blade Runner 2049 (2017). Det blir triviapreik, snakk om spesialeffekter, musikk, postapokalyptisk søppel og splitta Leto-følelser. Vi har også ei litta’ shoutout til Lars i LOLbua!

Movies
182
Ettersnakk - Thelma
kWins

kWins har vært på Harstad Kino og sett filmen Thelma av Joachim Trier, et navn som vi forsåvidt klarer å tulle med, beklager på forhånd. En visuell psykologisk thriller som traff Marie og Lisa meget godt, denne gangen var vi faktisk enig om stjerningkast! Dette er en film for de som liker å måtte tenke litt, eller rett og slett bli overrasket.

Entertainment
192
kWins e04 s01: Preachers-preik, bobilbabes, koffertprat og rompemunn
kWins

I episode 4 av kWins blir det helt tydelig at vi ennå ikke er helt ferdige med å pakke ut av kofferten etter sommerferien – i dobbelt betydning der altså. Det blir snakk om Lisas nye hobby og Maries mentale alder (som forøvrig nærmer seg slutten av syttiårene). Vi hater på Game of Thrones-spoilers, anbefaler Preachers og Ozark. Dessuten har Marie slått på stortromma og anbefalt et spill – bare for å nevne noe. Husk å følge oss på Facebook @kwinspod for siste nytt! Produsent: Miłosz Sieraszewski

Entertainment
161
Ettersnakk - Kedi
kWins

kWins har vært på Harstad Kino og sett Kedi. Her kommer ettersnakken, med masse innslag av katter og mus. For alle dyrelskere der ute er dette en dokumentar som burde sees. En helt herlig stemning, og fantastiske følelser som settes i sving. Vi klarer ikke å bestemme oss for stjerningkastene denne gangen heller, men skitt au!

Entertainment
135
Ettersnakk - Wonder Woman
kWins

Vi har vært på kino og sett vidunderlige Wonder Woman. Det blir fun facts i fleng. Visste du for eksempel at filmen Wonder Woman er ”banna” i Libanon? At Gal Gadot var flere måneder på vei under deler av innspillingen, eller at hun gikk opp hele 7 kg bare i muskler for rollen? Utover det blir det kattepause, rumpeballesnakk og flere navnefeil aka ”Hyppolyppa” (heldigvis fra Marie denne gangen). Dessuten blir Lisa feminist-streng og hater på ”female armour” og puppeskyting.

Entertainment
139
kWins e03 s01: Epitelceller, sikkerhetshygiene, kinesisk plastikk og #garngale!
kWins

I episode 3 av kWins tar vi for oss hva som har skjedd siden sist, og det er ikke lite! Og i denne episoden introduserer vi ett nytt tema, bare å glede seg! Husk å følge oss på Facebook @kwinspod for siste nytt!

Entertainment
193
kWins e02 s01: K-pop, simlish, Mario Kart, stjerningkast og nerdalert!
kWins

I vår andre episode tar vi for oss hva vi har funnet på siden sist, LOLbua blir nevnt, Mario Kart 8 Deluxe, Teknologinytt, Ettersnakk på "Your Name" og "Guardians of the Galaxy vol II", vi tar opp tråden på "13 reasons why" og mye mer. Husk å følge oss på Facebook @kwinspod for siste nytt!

Entertainment
346
Ettersnakk Alien - Covenant
kWins

Ettersnakk med kWins: Alien: Covenant Vi har vært på kino og sett Alien: Covenant. Gamle fans vil nok bli henrykt over hvordan regissør Ridley Scott har gått tilbake røttene fra filmen i 1979 og hentet frem elementene vi kjenner så alt for godt igjen: hjertebank, slim og høyfrekvente grisehyl.

Entertainment
167
kWins e01 s01: Løveforelskelse, patronus-sjalusi, stålgarn og Cumberbatch-fail
kWins

I den første (hurra!) episoden av kWins blir du bedre kjent med podkwinsa Marie Wessel Vangen og Lisa Skaar Næss. Det blir ”10 kjappe spørsmål”, Potter-snakk, alt var bedre før-rant, teknologinytt og mye, mye mer. Husk å følge oss på Facebook @kWinsPod for siste nytt!

Entertainment
367
loading...