Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

E192 - Blackout, Red Dead Online, PlayStation Classic, Soul Calibur VI
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår er vi innom både Blackout-modusen i Call of Duty: Black Ops 4, Rune har testet en bunke hotte spill som ikke har kommet ut ennå, Karl har spilt en diger utvidelse av A Hat in Time (som også er ukens gameplay-klipp i YouTube-versjonen) og vi er ellers innom både Red Dead Online, PlayStation Classic og mye mer. Denne uken med 100 prosent mer LARS!

Spill
2,924
E191 - Spider-Man, Destiny 2: Forsaken, porno på Steam, FIFA 19
Level BackUp

Nick er innom for å øse av sin erfaring med det fantastiske Spider-Man på PS4. Rune går mer i dybden på forbedringene i Destiny 2: Forsaken. Og så er vi innom både Article 13, FIFA 19, frislippet av hentai-spill på Steam og mye mer. God helg!

Spill
3,449
E190 - Destiny 2: Forsaken, The Messenger, Two Point Hospital
Level BackUp

Rune har fråtset på Destiny 2: Forsaken, Karl har kost seg med Two Point Hospital og indie-hiten The Messenger og ellers er vi innom alt fra den gedigne Spider-Man-lanseringen i dag, Henry Cavill som Geralt og mye mer. God helg! Hvis du ser denne podcasten på YouTube, får du også se sammenhengende opptak fra starten på story-delen i Destiny 2: Forsaken.

Spill
3,767
E189 - Valkyria Chronicles 4, Chrono-sensasjon, Cyberpunk 2077
Level BackUp

Karl har spilt demoen av Valkyria Chronicles 4 (som du også ser video fra her hvis du ser podcasten på YouTube), Simon i D-Pad har laget en sensasjonell trailer for et Chrono-spill som ikke eksisterer, det har endelig kommet masse gameplay-video fra Cyberpunk 2077, Frida dør og dør i Bad North, Rune gleder seg til Destiny 2: Forsaken og hva har du! God helg, alle sammen!

Podcast
3,730
E188 - Warframe, Dead Cells, Bad North, GamesCom-nyheter
Level BackUp

I ukens podcast møter du Rad Crew-general Jostein Hakestad, som er litt over middels begeistret for Warframe. Og wrestling. Og Yasmine Bleeth, men det glemte vi å be ham utbrodere. Ellers har Frida spilt Bad North, Karl har til slutt klart å runde Dead Cells og Rune har brukt portaler til å reise dypt, DYPT inn i No Man's Sky Next. Vi går også gjennom noen hotte nyheter fra spillmessen GamesCom, og mens vi gjør alt dette koser vi oss SKIKKELIG. God helg!

Podcast
4,047
E187 - Krig i World of Warcraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal
Level BackUp

Hele Norges SVENZEN gjester podcasten denne uken for å øse av sin erfaring med World of Warcraft-utvidelsen Battle for Azeroth. Vi har dessuten en ting eller to å si om de ferske presentasjonene av Red Dead Redemption 2 og - ikke minst - DOOM Eternal, vi diskuterer brus og energidrikk, vi anbefaler et av tidenes beste standup-show og mye mer. God helg!

Podkast
4,406
E186 - No Man's Sky Next, Dead Cells, Smash og bondespill
Level BackUp

Hashtag guttafolkens er tilbake! Og ja, det inkluderer Frida. Rune har spilt No Man's Sky Next, Karl har spilt Dead Cells (og skal lage anmeldelsen helt selv!) mens Frida har tilbrakt sommeren i spill-bondegårder. Vi er dessuten innom Destiny 2: Forsaken, Tomb Raider, Smash og masse mer.

Podcast
3,971
E185 - Sommerprat med Jo-Remi (Owlboy)
Level BackUp

Ukens sommergjest er ingen ringere enn Jo-Remi Madsen i D-Pad. Han snakker ut om den eventyrlige Owlboy-suksessen, om hva D-Pad skal gjøre nå og en hel masse om spillmediet anno 2018. Vi er dessuten innom både No Man's Sky Next, Destiny 2, Kingdom Hearts og mye, mye mer. Neste uke blir det vanlig podcast igjen!

Spill
4,830
E184 - Sommerprat med Dennis Vareide
Level BackUp

Bare i løpet av de siste månedene har han lagt ned Prebz & Dennis, han har vært gjennom en riksdekket rettssak, han har blitt Farmen-kjendis, gitt ut bok og reist på Norges-turné. Rune setter seg i sofaen med Dennis Vareide for å snakke om YouTube-eventyret han har vært med på. Og for å stille spørsmålet: Hva nå, Dennis? PS! Neste uke er vi tilbake med en helt vanlig episode!

Spill
3,268
E183 - Sommerprat med legenden Jon Cato
Level BackUp

Rune tok turen til spilljournalist-legende og Krillbite-sjef Jon Cato Lorentzen for en times koseprat om spill - med vafler! Vi er innom alt fra The Witcher 3 til Captain Toad, spill som kulturjournalistikk, ArenaNet-bråket og veldig mye mer.

Spill
3,591
E182 - Sommerprat med lyd-supermann Martin Kvale
Level BackUp

Martin Kvale har designet lydbildet i alt fra Among the Sleep til de kommende Mosaic, Bad North og Sable samt indie-favoritter som Hidden Folks og Genital Jousting. En veldig naturlig gjest når Rune helt plutselig fikk lyst til å lage litt sommerpodcast. Og det ble et usedvanlig hyggelig møte!

Spill
3,395
SPESIAL: Farvel, Desucon :-(
Level BackUp

Etter 13 år som norsk nerde-bauta, takker nå Desucon-messen for seg. Karl og Rune tok turen til Lillestrøm med klump i halsen for å ta et siste farvel. I denne spesial-episoden av podcasten vår får du en stemningsrapport med intervjuer og en egen Level Up Q&A fra scenen.

Spill
3,706
E181 - Life is Strange 2, Mario Tennis, Fortnite-søksmål, GDQ, sommerglede og FRIDA!
Level BackUp

Frida er tilbake og joiner Karl og Rune i en sommerpreget spillpodcast denne uken. Vi har spilt Life is Strange 2-prequelen The Awesome Adventures of Captain Spirit og Mario Tennis Aces, Karl har rundet Hollow Knight og er fra seg av begeistring, Frida anbefaler musikk som bare er LITT progrock og vi koser oss med speedrunning-festivalen Summer Games Done Quick.

Spill
4,551
E180 - Pode, Totally Accurate Battlegrounds, Hollow Knight
Level BackUp

I ukens episode av podcasten Level BackUp, har Rune spilt det nydelige, norske spillet Pode, Karl og Nick har spilt battle royale-parodien Totally Accurate Battlegrounds, Karl har i tillegg kommet skikkelig i gang med det fantastiske Hollow Knight nå som det er ute på Switch og det blir ellers både høyt og lavt om spill og diverse. God helg!

Spill
4,402
E179 - E3 2018 - de største, hotteste nyhetene!
Level BackUp

Etter å ha kjørt hype-toget tvers gjennom alle de store pressekonferansene på spillmessen E3 2018, parkerer vi i ukens podcast og kommer med alle de største høydepunktene. Hvilke spill likte vi best? Hvilken pressekonferanse var best? Hva kan vi spå om fremtiden? Og klarer vi å holde oss våkne i to timer? ALT dette, og mye mer, får du vite i vår STORE E3 2018-SPESIAL!

Spill
4,948
E178 - Hype-toget til E3 2018 starter HER! CHOO CHOO!
Level BackUp

Det er dagen før dagen, og vi gleder oss så mye til spillmessen E3 2018 at vi koster på oss en haug av CAPSLOCK-bokstaver. Så det blir mye E3-hype i ukens episode av podcasten vår, men vi er også innom mye annet - for eksempel Destiny 2: Forsaken, det nydelige Far: Lone Sails, Bloodstained, Overwatch, siste sesong av Telltale's The Walking Dead og - av alle ting - filmregissør Sidney Lumet. GOD E3-HELG, FOLKENS! E3-TIDENE (vi er live både før og etter alle pressekonferansene på http://twitch.tv/levelupnor): LØRDAG 9. JUNI 20.00: Electronic Arts SØNDAG 10. JUNI 22.00: Microsoft MANDAG 11. JUNI 03.30: Bethesda 05.00: Devolver Digital* 19.00: Square Enix 22.00: Ubisoft 24.00: PC Gaming Show TIRSDAG 12. JUNI 03.00: Sony 18.00: Nintendo * Denne dekker vi nok i opptak mandag ettermiddag i steden!

Spill
4,224
E177 - E3 2018-preview, Dark Souls, Fallout 76, Pokemon Let's Go, Playstation Mini
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår er både Karl og Rune på Dark Souls-kjøret igjen etter utgivelsen av Dark Souls Remastered. Vi går også gjennom alle pressekonferansene på spillmessen E3 og har laget topp 5-lister over hva vi er mest spente på. I tillegg kommer vi med våre topp-ønsker dersom Sony lager en PlayStation Mini, vi er innom hotte nyheter om både Fallout og Pokemon og vi kommer med tips til deg som ønsker å bli spilljournalist. God helg! E3-TIDENE (vi er live både før og etter alle pressekonferansene på http://twitch.tv/levelupnor): LØRDAG 9. JUNI 20.00: Electronic Arts SØNDAG 10. JUNI 22.00: Microsoft MANDAG 11. JUNI 03.30: Bethesda 05.00: Devolver Digital 19.00: Square Enix 22.00: Ubisoft 24.00: PC Gaming Show TIRSDAG 12. JUNI 03.00: Sony 18.00: Nintendo

Spill
4,911
E176 - Detroit, Dark Souls Remastered, Battlefield V
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Karl og Rune spilt gjennom Detroit: Become Human, og de har en høne eller to å plukke med spillskaper David Cage. Rune har også testet Dark Souls Remastered, og så forsøker vi å komme oss etter det massive skredet av nyheter om høstens Battlefield V. Blant mye annet!

Spill
4,417
E175 - No Man's Sky Next, Black Ops 4, Rage 2, Oculus Go, Xbox Adaptive Controller
Level BackUp

Kom mai, du skjønne milde, og ta gjerne med deg en rykende fersk episode av spillpodcasten Level BackUp! Denne uken er vi innom alt fra en diger multiplayer-oppdatering av No Man's Sky til siste nytt om blant annet Rage 2, Call of Duty: Black Ops 4 og en brilliant, ny Xbox-kontroller for funksjonshemmede. Dessuten har vi testet Oculus Go, Rune har endret litt oppfatning av Destiny 2: Warmind etter siste ukes testing og Karl er på Mega Man-kjøret. God langhelg, folkens!

Spill
4,366
E174
Level BackUp

Nick er på besøk for å snakke om Conan Exiles (spoiler: han digger det!), Lars tropper opp for å snakke om det fantastiske og vonde My Child: Lebensborn, Rune har testet Warmind-utvidelsen til Destiny 2 og ellers er vi innom alt fra Monster Hunter til Switch, Googles fremskritt innen kunstig intelligens og mer eller mindre meningsfulle sideoppdrag i spill. God helg, folkens!

Spill
4,509
loading...