Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

E158 - Grind-meditasjon, Dark Souls Remastered, spill-porno
Level BackUp

I ukens episode av spillpodcasten vår, rakk vi såvidt å få med oss en bunke hotte nyheter fra Nintendo - inkludert en ekstremt etterlengtet remastered-versjon av Dark Souls til Switch, PS4, Xbox One og PC. Vi er dessuten innom Xenoblades-pupper, meditasjon via repetetiv spill-grind, pangstart for Overwatch-esport i 2018 og mye mer. God helg!

Spill
3,187
E157 - De hotteste spillene i 2018
Level BackUp

Vi sparker i gang et nytt år med å gå gjennom de spillene vi gleder oss aller mest til i 2018. Vi har også spilt noen fantastiske spill i juleferien og vi diskuterer hva vi synes om at Verdens helseorganisasjon vurderer å gi spillavhengighet og problemspilling en offisiell diagnose.

Spill
3,658
S08E21 - GOD JUL med YouTube-rettssak, kontroversielle kortspill og årets beste spill
Level BackUp

I årets siste podcast snakker vi om vår store årets spill-kåring, som ble gjort i en seks timer lang livestream denne uken. Vi går også gjennom noen tips til fantastiske mobilspill du kan kose deg med i julen, vi snakker (motvillig) om en nært forestående og norsk YouTube-rettssak, vi kommer med vår mening om at spillet Politisk Ukorrekt er fjernet fra norske bokhandlere og vi tar sjansen på å gi deg verdens kanskje verste julesang. God jul, alle sammen! Takk for følget, vi høres igjen rett over nyttår!

Spill
4,087
S08E20 - Video Game Awards 2017, Zelda, jul - og Bjørn!
Level BackUp

Selveste Bjørn er på besøk, og vi snakker blant annet om de fantastiske høydepunktene fra Video Game Awards 2017, vi avslører hva vi mener er de beste julelåtene og julefilmene, Karl har spilt DLCen til Breath of the Wild og har under podcasten en EPISK (kremt) kamp med mikrofonen sin. God helg!

Spill
3,975
S08E19 - Curse of Osiris, Minecraft, Animal Crossing, Pikachu, Detroit
Level BackUp

Ryan Reynolds skal spille Pikachu (really!), Detroit: Become Human skaper reaksjoner, Rune er skuffet over Destiny 2-DLCen Curse of Osiris, Frida elsker Animal Crossing på mobil og ellers blir det som vanlig masse koseprat om spill. God helg!

Spill
3,932
S08E18 - Minecraft, Destiny 2, Animal Crossing, jul og... Anne!
Level BackUp

Det er 1. desember, og etter ukevis med spørsmål tar vi endelig bladet fra munnen: Hva er jul for oss? Dessuten har Rune spilt Minecraft, Frida spiller Animal Crossing på mobil, Bungie forsøker å svare på kritikk og - ikke minst - Anne fra 71 grader NoScope er gjest! Vi beklager for øvrig lydproblemer i starten, det går over etter ca 6 og et halvt minutt.

Spill
3,995
S08E17 - Pokemon, Horizon: Frozen Wilds, Sonic Forces, DOOM, mer om lootbokser og sånt
Level BackUp

Vi har blant annet spilt Pokémon Ultra Sun og/eller Ultra Moon, Sonic Forces, Horizon: The Frozen Wilds og DOOM på Switch. Vi svinger dessuten innom alt fra Net Neutrality til Mastodon og Parks and Recreation. God helg!

Spill
4,022
S08E16 - EA loot boks-bråk, CoD WWII, Xbox One X
Level BackUp

Bråket om loot-boksene i Star Wars Battlefront 2 er naturligvis en het potet i ukens podcast. Lars er også på besøk, og deler erfaringer med både Call of Duty: WWII, Assassin's Creed Origins og en liten bunke spennende mobilspill. Og så tar vi en prat om både Xbox One X og en haug med andre mer eller mindre spillrelaterte temaer. God helg! OBS! I natt offentliggjorde EA at de nå har skrudd av muligheten til å bruke penger i Star Wars Battlefront II. De skal nå jobbe frem en ny modell for loot bokser og mikrotransaksjoner, frem til det skjer vil all progresjon i spillet kun komme fra spilling.

Spill
4,280
S08E15 - AC Origins, Sonic Forces, Wolfenstein 2, Horizon, Harry Potter
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har vi spilt en hel masse spill, inkludert Sonic Forces, Assassin's Creed Origins, Wolfenstein 2, Super Mario Odyssey og Horizon: The Frozen Wilds. Vi går også gjennom hotte nyheter fra spillenes verden (inkludert et nytt Harry Potter-spill fra Pokemon Go-skaperne) og Karl anbefaler en råtøff TV-serie. God helg!

Spill
4,392
S08E14 - Paris Games Week, Wolfenstein 2, David Cage
Level BackUp

Rune har vært på Paris Games Week, og vi tar en prat om noen av de største kanonene derfra - inkludert The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima og David Cage. Det blir dessuten mer om Wolfenstein II og Super Mario Odyssey, og vi tar et kjapt blikk på spillåret 2018. Kan det bli på nivå med 2017? God helg!

Spill
3,903
S08E13 - SUPERFREDAG! Mario, Wolfenstein, Assassin's Creed, Stranger Things og Thor!
Level BackUp

FOR EN HELG DETTE ER! I dag lanseres både Super Mario Odyssey, Wolfenstein 2: The New Colossus, Assassin's Creed Origins, Stranger Things og Thor: Ragnarok, og vi bader i ren nerde-rus. I tillegg anbefaler vi en flott, britisk TV-krimserie, Rune har spilt Destiny 2 på PC og Patreon-backer Simon sitter i sofaen til Karl og spiller Super Mario Odyssey. God super-helg, folkens!

Spill
4,178
S08E12 - GT Sport, Visceral-nedleggelse, skummelt Activision-patent
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt Gran Turismo Sport, Karl har spilt et lekkert lite golfspill (med krokodiller!), Frida nærmer seg slutten på Cuphead, vi anbefaler en nydelig TV-serie og vi hisser oss opp over Visceral Games-nedleggelse og et skummelt patent Activision har skaffet seg. God helg!

Spill
4,044
S08E11 - A Hat in Time, Cuphead, Hob, loot crates, Disney, GameGrumps
Level BackUp

Karl har vært på GameGrumps-show, Rune har vært på Tilt Arkade, Frida vurderer et 100 prosent-run gjennom Cuphead og vi er ellers innom alt fra loot crates i Star Wars Battlefront II, Hob, A Hat in Time og undervurderte Disney-filmer. God helg!

Spill
4,734
S08E10 - Cuphead, Hob, AC Origins-kos, progrock
Level BackUp

Vi trosser hjortelusflue-angsten etter en helg i skogen, og leverer en drøy time med spillkos. På programmet denne uken står både Cuphead, Hob, kjærkomne nyheter i Assassin's Creed Origins, progrock og våre preferanser når vi lager spillfigurer. Blant mye annet. God helg!

Spill
4,599
S08E09 - Ruiner, Hob, Metroid, Assassin's Creed, Thelma
Level BackUp

Det renner inn ekstremt lovende spill om dagen, og vi gjør vårt beste for å få med oss så mye som mulig. Vi har dessuten vært på kino og sett den norske filmen Thelma, vi ser på et nytt og utrolig spennende modus i Assassin's Creed Origins, Rune har kastet seg ut i actionfesten Ruiner, vi gleder oss til Tilt Arkade åpner neste helg og vi gjør alt dette - og mer til! - sammen med vår helt spesielle Patreon-gjest, Simon. God helg, alle sammen!

Spill
3,851
S08E08 - Tromsø, Metroid, PUBG vs Fortnite, Duttas Smultringa
Level BackUp

Vi var i Tromsø i helgen for å holde Level Up-workshop, og tok med oss podcasten på veien. Du får møte en helt spesiell Patreon-backer, vi har spist verdens kanskje beste smultringer, vi snakker om Metroid: Samus Returns, om feiden mellom PUBG og Fortnite og om veldig mye annet - for det meste spillrelatert. Ha en flott mandag alle sammen!

Spill
4,372
S08E07 - Knack 2, Destiny 2, Life is Strange, Nintendo Direct, dårlige filmer
Level BackUp

I ukens podcast har vi sett den ferske Nintendo Direct-pressekonferansen, vi har spilt aktuelle spill, vi har endelig fått et glimt av hva det neste spillet til skaperne av Journey blir og vi kaster oss ut i generell koseprat - mye av det til og med spillrelatert. God helg!

Spill
4,153
S08E06 - Knack 2, Destiny 2, Life is Strange: Before the Storm
Level BackUp

Hva synes Rune og Karl om Destiny 2? Koser Karl seg med Knack 2? Synes Frida Life is Strange-prequelen Before the Storm er verdt å spille? Har Rune en myk side? Og hva tror vi om Metal Gear Solid-filmen? Dette, og mye mer, får du svar på i ukens episode av podcasten Level BackUp! God helg, alle sammen! TIPS! Du kan abonnere på denne podcasten i Spotify: https://open.spotify.com/show/3wBDeUpWsYYWCEoda5KlMf Hør oss ellers på iTunes, på YouTube - https://www.youtube.com/playlist?list=PLogCST-m7b_y3dmRE8FluS6UqSjj-wU1K - eller i ditt favoritt podcast-program via RSS-feeden vår: http://feed.buffkitten.no/levelbackup

Spill
5,505
S08E05 - Mario+Rabbids, Destiny 2, Game of Thrones, Kentucky Route Zero
Level BackUp

Helt til slutt i ukens episode av podcasten Level BackUp, snakker vi om hva vi synes om siste sesong av Game of Thrones (vi gir tydelig beskjed, så det er bare å skru av da hvis du ikke vil ha spoilere!). Før det er vi innom både Mario + Rabbids, Destiny 2, Kentucky Route Zero og en helt herlig YouTube-kokk. God helg!

Spill
4,226
S08E04 - Kilden-show, Observer, Sonic Mania, spill-hype og BoyzVoice
Level BackUp

Vi tar en liten debrief etter det store showet vårt på Kilden i helgen. Du får også snikk og snakk om både Observer og Sonic Mania, Karl anbefaler tidenes kanskje morsomste norske film, vi går gjennom noen hotte nyheter fra GamesCom og vi diskuterer spill-hype. God helg!

Spill
4,099
loading...