Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

E180 - Pode, Totally Accurate Battlegrounds, Hollow Knight
Level BackUp

I ukens episode av podcasten Level BackUp, har Rune spilt det nydelige, norske spillet Pode, Karl og Nick har spilt battle royale-parodien Totally Accurate Battlegrounds, Karl har i tillegg kommet skikkelig i gang med det fantastiske Hollow Knight nå som det er ute på Switch og det blir ellers både høyt og lavt om spill og diverse. God helg!

Spill
2,365
E179 - E3 2018 - de største, hotteste nyhetene!
Level BackUp

Etter å ha kjørt hype-toget tvers gjennom alle de store pressekonferansene på spillmessen E3 2018, parkerer vi i ukens podcast og kommer med alle de største høydepunktene. Hvilke spill likte vi best? Hvilken pressekonferanse var best? Hva kan vi spå om fremtiden? Og klarer vi å holde oss våkne i to timer? ALT dette, og mye mer, får du vite i vår STORE E3 2018-SPESIAL!

Spill
3,723
E178 - Hype-toget til E3 2018 starter HER! CHOO CHOO!
Level BackUp

Det er dagen før dagen, og vi gleder oss så mye til spillmessen E3 2018 at vi koster på oss en haug av CAPSLOCK-bokstaver. Så det blir mye E3-hype i ukens episode av podcasten vår, men vi er også innom mye annet - for eksempel Destiny 2: Forsaken, det nydelige Far: Lone Sails, Bloodstained, Overwatch, siste sesong av Telltale's The Walking Dead og - av alle ting - filmregissør Sidney Lumet. GOD E3-HELG, FOLKENS! E3-TIDENE (vi er live både før og etter alle pressekonferansene på http://twitch.tv/levelupnor): LØRDAG 9. JUNI 20.00: Electronic Arts SØNDAG 10. JUNI 22.00: Microsoft MANDAG 11. JUNI 03.30: Bethesda 05.00: Devolver Digital* 19.00: Square Enix 22.00: Ubisoft 24.00: PC Gaming Show TIRSDAG 12. JUNI 03.00: Sony 18.00: Nintendo * Denne dekker vi nok i opptak mandag ettermiddag i steden!

Spill
3,624
E177 - E3 2018-preview, Dark Souls, Fallout 76, Pokemon Let's Go, Playstation Mini
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår er både Karl og Rune på Dark Souls-kjøret igjen etter utgivelsen av Dark Souls Remastered. Vi går også gjennom alle pressekonferansene på spillmessen E3 og har laget topp 5-lister over hva vi er mest spente på. I tillegg kommer vi med våre topp-ønsker dersom Sony lager en PlayStation Mini, vi er innom hotte nyheter om både Fallout og Pokemon og vi kommer med tips til deg som ønsker å bli spilljournalist. God helg! E3-TIDENE (vi er live både før og etter alle pressekonferansene på http://twitch.tv/levelupnor): LØRDAG 9. JUNI 20.00: Electronic Arts SØNDAG 10. JUNI 22.00: Microsoft MANDAG 11. JUNI 03.30: Bethesda 05.00: Devolver Digital 19.00: Square Enix 22.00: Ubisoft 24.00: PC Gaming Show TIRSDAG 12. JUNI 03.00: Sony 18.00: Nintendo

Spill
4,241
E176 - Detroit, Dark Souls Remastered, Battlefield V
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Karl og Rune spilt gjennom Detroit: Become Human, og de har en høne eller to å plukke med spillskaper David Cage. Rune har også testet Dark Souls Remastered, og så forsøker vi å komme oss etter det massive skredet av nyheter om høstens Battlefield V. Blant mye annet!

Spill
3,945
E175 - No Man's Sky Next, Black Ops 4, Rage 2, Oculus Go, Xbox Adaptive Controller
Level BackUp

Kom mai, du skjønne milde, og ta gjerne med deg en rykende fersk episode av spillpodcasten Level BackUp! Denne uken er vi innom alt fra en diger multiplayer-oppdatering av No Man's Sky til siste nytt om blant annet Rage 2, Call of Duty: Black Ops 4 og en brilliant, ny Xbox-kontroller for funksjonshemmede. Dessuten har vi testet Oculus Go, Rune har endret litt oppfatning av Destiny 2: Warmind etter siste ukes testing og Karl er på Mega Man-kjøret. God langhelg, folkens!

Spill
3,990
E174
Level BackUp

Nick er på besøk for å snakke om Conan Exiles (spoiler: han digger det!), Lars tropper opp for å snakke om det fantastiske og vonde My Child: Lebensborn, Rune har testet Warmind-utvidelsen til Destiny 2 og ellers er vi innom alt fra Monster Hunter til Switch, Googles fremskritt innen kunstig intelligens og mer eller mindre meningsfulle sideoppdrag i spill. God helg, folkens!

Spill
4,152
SPOILERCAST: God of War
Level BackUp

Rune, Karl og Nick setter seg ned for å hylle det fantastiske PS4-spillet God of War. Her går vi på ingen måte rundt grøten, dette er en 100 prosent spoilercast - du er herved advart! Podcasten er også lastet opp på YouTube-kanalen vår med video fra det aller meste av det vi diskuterer. Den finner du på http://youtube.com/levelupnor

Spill
2,768
E173 - Red Dead Redemption 2, Tomb Raider, Fortnite for barn
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Rune et par heftige God of War-tips, Karl har spilt The Swords of Ditto, vi diskuterer om Fortnite er egnet for barn og om det bør være 14 dagers angrerett på spillkjøp. Vi har dessuten sett de ferske trailerne av Red Dead Redemption 2 og Shadow of the Tomb Raider, og leverer våre tanker om det vi har sett. Og så har det lovende, norske spillet Pode fått selveste komponisten av musikken i Journey på laget. God helg!

Spill
3,922
SPOILERCAST: Doki Doki Literature Club
Level BackUp

Frida, Nick og Karl setter seg ned for å diskutere i detalj spillet som tok hele Level Up-redaksjonen litt på senga i fjor høst. SPOILER ALERT!

Entertainment
2,545
E172 - God of War, Detroit, Conan Exiles, Avengers: Infinity War (NO SPOILERS!)
Level BackUp

I ukens episode har Runes voldsomme entusiasme for God of War spredd seg til resten av redaksjonen. Vi har også testet demoen av Detroit: Become Human, vi er innom to ekstremt spennende norske spill-lanseringer og en av oss har sett Avengers: Infinity Ward. SPONSET INNHOLD: Ukens episode er presentert av Extra Optical - test briller gratis på www.extraoptical.no

Spill
4,063
E171 - God of War-lansering, battle royal-rykter for Battlefield og CoD, Minit, Sea of Thieves
Level BackUp

Rune legger ut om sitt kjærlighetsforhold til God of War, Karl har møtt veggen (igjen) i Pokémon Go, Frida ELSKER å stå opp klokken 3 om morgenen for å rekke et fly som ble kansellert og super-gjest Nick koser seg fortsatt med Sea of Thieves. Vi snakker også om ryktene om at battle royale er på vei til både Battlefield 5 og høstens Call of Duty og vi lager våre drømmeteams av spillutviklere. SPONSET INNHOLD: Episoden er sponset av Extra Optical. Prøv gratis hjemlån av fire par briller på http://extraoptical.no

Spill
4,209
E170 - God of War, Minit, Pokemon Go, SGDQ, Destiny 2
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt gjennom God of War, og har svært mye på hjertet etter den opplevelsen. Karl er tilbake på Pokemon Go-kjøret og har i tillegg ting og tang å si om Fortnite, Frida har spilt indie-hiten Minit og vi tar en lang diskusjon om kommende filmer basert på spill. God helg, alle sammen!

Spill
4,569
E169 - Far Cry 5, A Way Out, Ni No Kuni 2, Ready Player One
Level BackUp

Podcasten vår er tilbake etter en liten påskeferie, og vi dykker ned i alt fra Far Cry 5 til Ready Player One, Ni No Kuni 2, Detective Pikachu og våre favoritt-spoilere fra spill (det siste der kommer helt til slutt i podcasten!). (PS! Dette er den samme podcasten som forrige uke, prøver å laste opp på nytt fordi den ikke ble pushet til iTunes og sånt av en eller annen grunn)

Spill
3,370
E169 - Far Cry 5, A Way Out, Ni No Kuni 2, Ready Player One, beste spill-spoilere
Level BackUp

Podcasten vår er tilbake etter en liten påskeferie, og vi dykker ned i alt fra Far Cry 5 til Ready Player One, Ni No Kuni 2, Detective Pikachu og våre favoritt-spoilere fra spill (det siste der kommer helt til slutt i podcasten!).

Spill
3,321
E168 - Sea of Thieves, God of War, Ni No Kuni II, våre favorittvåpen i spill
Level BackUp

I ukens episode av podcasten vår har Frida ferie, Nick er gjest og vi har spilt noen av vårens aller største spillkanoner - inkludert Sea of Thieves, Ni No Kuni II og selveste God of War. I tillegg er vi innom det nye progresjonssystemet i Star Wars: Battlefront 2, vi diskuterer PUBG og Fortnite på mobil, vi har topplister for våre favorittvåpen i spill og veldig mye mer. God helg - og god påske!

Spill
4,964
E167 - LIVE fra Tønsberg - mus, SMASH, true crime og koz
Level BackUp

Vi har tatt showet vårt på veien, og her får du opptaket fra vår LIVE-podcast fra Tønsberg og Færder bibliotek. Med spørsmål fra salen og sånt, men ellers en helt vanlig episode - denne gangen med ekstra fokus på mus i spill, på nyheten om Smash til Switch, rykter om et nytt Splinter Cell og mye, mye mer. God helg!

Spill
4,112
E166 - Moss, MGS4, Gamer.no-oppkjøp, Toyota GR Supra Racing
Level BackUp

Vi spilte inn ukens podcast på onsdag, og gikk dermed glipp av et par tre fire fem viktige nyheter som ble kjent på torsdag (stikkord: SMASH, Division 2, Black Ops 4). Men det er masse spennende i episoden allikevel, altså, vi lover! Vi er innom alt fra oppkjøpet av Gamer.no til Karls nye liv som Metal Gear-entusiast, diskusjon om spill som service kontra early access og mye mer. God helg!

Spill
4,271
E165 - Mutant Year Zero, Gravel, Alto's Odyssey, skjermkort-krise
Level BackUp

I ukens episode er vi innom Mutant Year Zero - den store nyheten fra Funcom og svenske Bearded Ladies, Rune har fått en ny mobilspill-favoritt, vi går gjennom de beste spillene for hvert år de siste ti årene, vi diskuterer den store skjermkort-krisen på grunn av bitcoin-farming og mye mer. God helg!

Spill
4,525
loading...